2017 – ALGEMEEN

Ook 2017 is weer een actief theaterjaar voor ons waar we weer enthousiast aan de slag zijn met mooie theateruitdagingen.
We hopen je graag weer bij een van onze voorstellingen te zien.

Volg ons ook op Twitter en Facebook (en als je dat nog niet bent…meld je aan als YrroS!-vriend ) om altijd als eerste onze nieuwtjes te horen.

JAARPRODUCTIE: mei 2017
In mei speelden we onze jaarproductie ‘EX’. De reacties van bezoekers en pers waren ge-wel-dig. We hebben genoten van het proces, het spel en het publiek. We konden niet wachten om het te laten zien en we kijken terug op een hele mooie productie waar we trots op zijn! 

Wil je onze volgende jaarproductie (2018) graag zien en sta je nog niet in onze database? Meld je dan aan.
Ieder jaar sturen we onze bekende YrroS!-vrienden namelijk als eerste info over onze nieuwe productie met een kans op de exclusieve voorverkoop. Zodat je zeker weet dat je een datum van je keuze kunt boeken. Wil jij ook op die mailinglijst staan? Mail ons dan o.v.v. Database jaarproductie en je krijgt de eerste kansen voor het reserveren van kaarten op je voorkeursdag.


THEATERHOPPEN: november 2017

We zijn al in volle voorbereiding voor onze korte productie voor Theaterhoppen 2017. Het wordt weer iets aparts, onder regie van Ine Masseling.
Dit jaar spelen we de 3 dagdelen op:
– zaterdag 4 november – matinee
– zaterdag 4 november – avond
– zondag 5 november – matinee
De kaartverkoop loopt hard. Reserveer snel op de site van Theaterhoppen.

GENERAAL PARDON!: hele jaar door
Sinds begin 2017 zijn we ook steeds zichtbaarder met onze Improvisatietheater Generaal Pardon!
Met eigen voorstellingen voor publiek, battles tegen andere impro-groepen (uit & thuis) en op locatie, misschien wel bij jou, als je een leuke en passende aanvraag hebt voor een (eigen) evenement of happening.
Kijk hier maar eens wat we zoal doen. Met interactief en uitdagend spel willen we ons publiek betrekken bij en enthousiasmeren voor deze inspirerende theatervorm.

%d bloggers liken dit: