2022 ALGEMEEN

Wat een inbreuk op het leven, op het culturele leven, op ons theaterleven…Corona.. We hopen van ganser cultuurharte dat alle (grote) beperkingen nu achter ons liggen en dat we weer volle bak de vloer op kunnen. Om lekker te spelen en dat te vieren met jullie als bezoekers. Wij hebben dat enorm gemist. Jij?. 

We gaan weer volle bak door, met onze energiebrenger, onze ‘speeltuin’, improvisatietheater. Ieder semester, waar we worden gecoached door professionals, sluiten we af, nee ‘vieren we’ met een improvoorstelling onder onze vlag van Generaal Pardon! Ook een avondje lachen en in absolute verwondering naar de nazit? Houd dan onze agenda en social media goed in de gaten.

Als vaste prik in steeds meer agenda’s spelen we hopelijk in november weer mee tijdens (ons eigen) huiskamertheaterfestival Theaterhoppen. Traditioneel in het eerste weekend van november. Meld je aan als Hopper en dan krijg je aan het eind van de zomer automatisch bericht over de voorverkoop. Dan weet je zeker dat je een plek hebt in het programma van jouw keuze. Meer info: www.theaterhoppen.nl.

In mei spelen we – sinds 2019 – weer een mooie jaarproductie: Rain Man, wie kent die filmklassieker niet! We brengen hem met 4 spelers en in totaal 12 personages op de toneelvloer, in een verrassende vorm. Onder regie van Martine Werners. Kom je kijken? We spelen op 6,7,8,13,14,15 mei 2022. Je kunt al kaarten bestellen via onze homepage of rechtstreeks op http://www.peeriscoop.nl het leuke Gorinchemse theater waar we 6 x Rain Man spelen.

We zien je graag weer bij een van onze voorstellingen. 

Volg ons ook op Twitter en Facebook (en als je dat nog niet bent…meld je aan als YrroS!-vriend ) om altijd als eerste onze nieuwtjes te horen.

Wil je er de volgende voorstelling ook graag bij zijn en sta je nog niet in onze database? Meld je dan aan.
Ieder jaar sturen we onze bekende YrroS!-vrienden namelijk als eerste info over onze nieuwe productie met een kans op de exclusieve voorverkoop. Zodat je zeker weet dat je een datum van je keuze kunt boeken. Wil jij ook op die mailinglijst staan? Mail ons dan o.v.v. Database jaarproductie en je krijgt de eerste kansen voor het reserveren van kaarten op je voorkeursdag.

THEATERHOPPEN: standaard het 1e weekend in november
Kom genieten met vrienden tijdens het ludieke, culturele huiskamertheaterfestival, met diverse genres die garant staan voor een leuk uitje. Nog nooit ‘gehopt’? Laat je dan overtuigen om te boeken door het lezen van onze recencies en foto’s op www.theaterhoppen.nl.

En als je in aanmerking wilt komen voor de exclusieve voorverkoop van de volgende editie in november, meld je dan hier aan als ‘Hopper’ en je ontvangt in de nazomer automatisch bericht.

GENERAAL PARDON!: hele jaar door
Sinds begin 2017 zijn we ook steeds zichtbaarder met onze Improvisatietheater Generaal Pardon!
Met eigen voorstellingen voor publiek, battles tegen andere impro-groepen (uit & thuis) en op locatie, misschien wel bij jou, als je een leuke en passende aanvraag hebt voor een (eigen) evenement of happening.
Kijk hier maar eens wat we zoal doen. Met interactief en uitdagend spel willen we ons publiek betrekken bij en enthousiasmeren voor deze inspirerende theatervorm. In onze agenda op de homepage kun je zien wanneer onze volgende voorstelling is.

%d bloggers liken dit: