BEZOEKERSREACTIES

We zijn trots op de reacties van bezoekers van onze eerste 3 voorstellingen:

“In alle lelijkheid PRACHTIG”

“Alle spelers natuurlijk gespeeld, even krachtig, eigen spel, eigen typetjes en zo mooi samenspel – van het begin tot het einde adembenemend”

“Mooi miniature…vloeiend = episch. DUENDE! Mooi spel – herkenbaar”

“In al zijn eenvoud toch herkenbaar. Natuurlijk spel in een bijzondere omgeving. Het gebruik van het vloeken mag wat minder. We wachten op het vervolg”

“Wat een herkenbaar en heftig stuk. Ontzettend goed gespeeld. Knap”. – Julia

“Het stuk was fascinerend om naar te kijken, onder andere door het spel, het herkenbare kinderlijke en het aangrijpende eind. Ik zat er helemaal in. Top”- Michiel

“grote complimenten. Je zat er continue in. Het spel verslapte geen moment, prachtig decor, mooie locatie. De spelers deden niet voor elkaar onder. Bedankt!”-Michel

“De complexiteit en gelaagdheid was subliem weergegeven.”- Do

“Puur zoals het is / was. Helaas herkenbaar. Prachtig neergezet. Complimenten”.- Karin

“Wat een goede uitvoering. Schitterend toneelspel! En bedankt voor de goede informatie via de email. Veel succes bij verdere uitvoeringen”. – Cobi

“Wat een naar stuk! Elkaar pesten, een kant kiezen die je het beste past. Ik wilde op het podium springen en ingrijpen. een groter compliment kun je niet krijgen”. Liefs van Steven!

“Mooi stuk, prachtige locatie, fijn om te kijken naar hoe de personages zich tot elkaar verhouden. genoeg stof om over na te praten na de voorstelling…..het verhaal ging door! Mooie beelden en toneelbeeld en heel prettig hoe de volwassenen kinderen waren en het boven de leeftijd uitsteeg! Enne…gelukkig geen gele hesjes ;-)”. Elize, Eeke en Jory

“Prachtig. De kijker zit er middenin. Goed de karakters neergezet. Veel wreedheid, onderlinge strijd. Het belang om jezelf te redden is het meest belangrijke in zo’n situatie. Een ander is niet belangrijk. Verdriet kan niet mee omgegaan worden. Voor jullie heel veel succes voor de toekomst”. Rana, Ilva, Dennis, Lijdia, Leo, Lidie, Frans, Francine.

“Gisteren een betoverende ervaring gehad.
Al moet ik wel zeggen dat het stuk niet zo aan mij besteed was, maar dat is een kwestie van smaak, heb ik wel bijna anderhalf uur geboeid zitten kijken.
Het zag er prachtig uit en het spel was voortreffelijk. Je vergeet bijna direct de mens achter de acteur en ziet de personages. En na afloop heb je nog echt de vraag van hoe het met deze mensen verder gaat en hoe ze volwassen zijn geworden.
Wat wat alles weer tot in de puntjes verzorgd!  Vanaf het moment dat je de kaartjes koopt totdat je wegrijdt na de voorstelling is over nagedacht.
Makkelijk kaarten bestellen, goede info erop. Nog even een instructie mailtje van te voren, parkeer regelaars, dekentjes die klaarliggen, een prachtige locatie waarbij ook nog eens aan de verlichting is gedacht, wat er voor zorgt dat je wordt meegenomen in de sfeer en na afloop deze nog wat langer vasthoudt.
Kortom weer een indrukwekkende prestatie!”  Albert

“Genoten! Weer verrassend, onderhoudend en indrukwekkend! ” Bart

“Was super gisteravond ” Petra

“Bijzonder mooi en ook van deze tijd.” Sylvia

“Wat speel jij je rol fantastisch. Zo in en in gemeen. Ben ik niet van je gewend. ” Marieke

“Was tof om te zien, geeft stof tot nadenken, zeker als je er na afloop nog inhoudelijk over kunt napraten.” Marco

“Ga erheen als je er nog niet was!” Geert

“Ik vond het heel mooi” Lieke

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: