RECENSIES

We zijn trots op de persrecensies en dankbaar voor al jullie spontane reacties (…even doorscrollen…)

Deze slideshow vereist JavaScript.


 

Een greep uit jullie reacties:

Jullie hebben genoten? WIJ hebben genoten. Feestje om bij geweest te zijn.

Ik was diep onder de indruk van jullie spel! Heb nog nooit een dergelijke toneelvoorstelling gezien, uitgevoerd door amateurs, die zo’n indruk op me heeft gemaakt. Iedereen was geweldig in zijn/haar rol, maar speciaal een extra compliment voor Els en Nico. Els, ik zat met tranen in mijn ogen, wat een fantastisch spel!!! Nico, ook jij ongelofelijk, zoals jij je rol inhoud gaf! Ik zat gewoon met je mee te praten. Heel veel liefs en alle succes van de wereld.

Gefeliciteerd, jullie hebben een knap stuk toneel neergezet!

Even mijn compliment maken voor jullie voorstelling! Ik heb genoten, ’t was geen blijspel, maar zeer herkenbaar, gelukkig niet zo in onze familie! Jullie zijn met YrroS! echt een aanrader!

Ik heb genoten van jullie voorstelling. Het was geweldig, mooi stuk maar ook heel goed gespeeld, zonder uitzondering. Bij een volgende gelegenheid kom ik graag weer kijken.

Het was een geweldige voorstelling! Heel erg goed gespeeld door jullie allemaal. En wat een tekst zeg, fantastisch. Ook grappig en wrang. Ga nog kijken als het kan. Zeer de moeite waard.

Onze complimenten voor het spel van de 3 YrroS!-spelers en van de andere drie, wier namen ik niet op mijn vizier heb-maar doel op “Nico en zijn ouders”. Het is een keiharde werkelijkheid, welke jullie in Familie op het toneel zetten. En die onderstrepen jullie nog eens met jullie krachtige spel. Vaak heel wrang en keihard tot op het bot. Dat deed mij soms huiveren: wat een drama en moderne tragedie!!

Chapeau voor YrroS! en zijn artiesten en zonder iemand tekort te doen: grote bewondering voor de consequente speelhouding van “ma Els “ : ze maakte haar rol meer dan waar. Jullie mogen trots zijn op deze voorstelling.

Ik heb zo genoten van jullie toneel en prestaties. Wat hebben jullie de types  weer goed neergezet!! Ik heb genoten!!Sandra was echt dat tuttige type die maar geen controle kreeg op de situatie….de mimiek en bewegingen van deze controlfreak waren levensecht. Ik lag in een deuk! Ik kijk uit naar jullie volgende voorstelling!

%d bloggers liken dit: