2018 – ALGEMEEN

2018 is een extra bijzonder theaterjaar voor ons, want naast alle mooie uitdagingen vierden we in november ook ons 1e lustrum als initiatiefnemers van Theaterhoppen!
We zijn gestart met voorbereidingen voor nieuwe producties en hopen je graag weer bij een van onze voorstellingen te zien.

 

Volg ons ook op Twitter en Facebook (en als je dat nog niet bent…meld je aan als YrroS!-vriend ) om altijd als eerste onze nieuwtjes te horen.

JAARPRODUCTIE: maart 2018
In maart speelden we onze jaarproductie ‘Familie’. We genoten weer volop van het repetitie- en maakproces met een geweldig spelersteam en leerden weer veel van onze regisseur Geert. We hebben ook weer genoten van de 5 optredens die voor ons de kers op de taart waren. Dank aan jullie voor alle mooie en enthousiaste reacties. Dat stimuleert ons extra om de lat weer een treetje hoger te leggen. 

Wil je er de volgende voorstelling ook graag bij zijn en sta je nog niet in onze database? Meld je dan aan.
Ieder jaar sturen we onze bekende YrroS!-vrienden namelijk als eerste info over onze nieuwe productie met een kans op de exclusieve voorverkoop. Zodat je zeker weet dat je een datum van je keuze kunt boeken. Wil jij ook op die mailinglijst staan? Mail ons dan o.v.v. Database jaarproductie en je krijgt de eerste kansen voor het reserveren van kaarten op je voorkeursdag.

THEATERHOPPEN: november 2018
Dit jaar – standaard in het begin van november – was een extra speciale editie, want we vierden ons eerste lustrum!
Kijk even op www.theaterhoppen.nl voor foto’s reacties en recensies.
En als je in aanmerking wilt komen voor de exclusieve voorverkoop van de volgende editie in november, meld je dan hier aan als ‘Hopper’ en je ontvangt in de nazomer automatisch bericht.


GENERAAL PARDON!: hele jaar door
Sinds begin 2017 zijn we ook steeds zichtbaarder met onze Improvisatietheater Generaal Pardon!
Met eigen voorstellingen voor publiek, battles tegen andere impro-groepen (uit & thuis) en op locatie, misschien wel bij jou, als je een leuke en passende aanvraag hebt voor een (eigen) evenement of happening.
Kijk hier maar eens wat we zoal doen. Met interactief en uitdagend spel willen we ons publiek betrekken bij en enthousiasmeren voor deze inspirerende theatervorm. In onze agenda op de homepage kun je zien wanneer onze volgende voorstelling is.

%d bloggers liken dit: