CONCEPT & VOORVERKOOP

logo zonder subtext

Wat is THEATERHOPPEN? 

                                                                         
Samen met Mirjam van den Bogaard hebben we een nieuw theaterconcept ontwikkeld met de naam THEATERHOPPEN: in een dagdeel kun je aansluitend genieten van 4 verschillende theatervormen. Een dynamische mix en gewaagde combi van ambitieuze amateurs en veelzijdige professionals, die je in 4 intieme huiskamer-settings laten genieten van diverse theatergenres.

Met ‘Theaterhoppen in de vesting’ beogen we als initiatiefnemers om kwalitatief theater toegankelijk(-er) te maken voor een groter publiek. Als eerste kennismaking met theater of verdieping met nog onontdekte genres van de podiumkunst. Want wij vinden dat ‘iedereen recht heeft op theater’. De passe partout prijs voor 4 voorstellingen, inclusief ontvangst met koffie en thee en een gratis pauzedrankje, is daarom slechts € 25,- per persoon.

In het debuutjaar 2014 startten we met onze  YrroS!-jaarvoorstelling ‘Uitverkoren’ als een van de vier voorstellingen in het THEATERHOP-passe partout, gespeeld in de Woudrichemse vesting. Voor 2015 en volgende THEATERHOP-voorstellingen ontwikkelen we een aparte, korte YrroS!-productie. Kijk voor de YrroS!-productie van dit seizoen op Voorstellingen en regie
of op de eigen Theaterhop-site: www.theaterhoppen.nl

THEATERHOPPEN – on the move…
Dit nieuwe concept blijkt een groot succes. Dus… we hebben besloten door te gaan. HOP je (weer) MEE?
De voorstellingen van 2015 zijn uitverkocht. De bezoekers van 2014 en 2015 staan in onze Database en krijgen als ‘vaste fans’ als eerste bericht over THEATERHOPPEN 2016 en de kans kaarten te bestellen in de exclusieve voorverkoop voor ‘HOPPERS’ (zomer 2016).
Heb jij nog niet eerder ‘gehopt’ maar wil jij ook de kans krijgen kaarten te bestellen als ‘NIEUWE HOPPER’, voordat we in de pers aandacht vragen, meld je dan aan via theaterhoppen@gmail.com o.v.v. NIEUWE HOPPER.

Kijk voor foto’s en recensies ook op de eigen Theaterhop-site: http://www.theaterhoppen.nl

%d bloggers liken dit: