Wie is YrroS?


Wij zijn YrroS!
, gestart in 2011 en samengesteld uit ervaren amateurspelers die allen intensief bezig zijn met allerlei vormen van theater. We schuwen het experimentele theater niet en vinden het heerlijk om samen met professionals te kneden en bouwen aan avontuurlijk en verfrissend theater. Met eigen, creatieve inbreng in script en mise en scène.

De spelergroep varieert per seizoen en wordt samengesteld met de regisseur op basis van de rollen in het gekozen stuk. Samen vormen we een kleurrijk ensemble dat het leuk vindt om onze verschillende achtergronden en ervaringen aan elkaar te koppelen en van elkaar te leren. We zijn niet bang fouten te maken in dit proces. Geen ‘sorry’, maar ‘yrros!’, het tegenovergestelde. We staan voor ons eindresultaat waar we geïnspireerd als groep aan bouwen en dat we graag delen met een gevarieerd publiek.

YrroS! on the move!
We genieten van acteren en krijgen energie van het initiëren en tonen van verschillende theaterkleuren. Inmiddels zijn we met diverse ‘labels’ actief op vele fronten zoals o.a. Theaterhoppen (huiskamertheater), Generaal Pardon! (YrroS!-Improvisatietheater) en nemen we diverse projecten aan.

Artistieke kern:

* Ambitieuze producties met groeimogelijkheden voor spelers
* Ervaren amateurs onder regie van professional(s)
* Wisselende genres

Bestuur:
bestuursfoto in arty form

 

 

 

 

 

foto lida okt 2018

Lida Hagenaars

CULTUREEL CURRICULUM VITAE LIDA HAGENAARS november 2019

 

 

 

J&E-012Eric Schopman
CULTUREEL CURRICULUM VITAE Eric jan 2019.docx

 

 

 

 

foto-jackJacky van der Vleuten
CULTUREEL CURRICULUM JACKY APRIL 2021

%d bloggers liken dit: