2023 ALGEMEEN

We zijn met veel genoegen weer in vol theater-bedrijf!

Na een mooi 2022, met een uitverkocht Theaterhoppen en prachtige recensies over onze RAINMAN-productie zijn we weer volle bak aan de slag met de planning van 2023.
Met
– een nieuwe jaarproductie ‘Nu even niet / nu even wel’ naar het script van successchrijfster Maria Goos
– de opstart van Theaterhoppen 2023 in het eerste weekend van november
– met leuke opdrachten in het land en in het ‘Gorcumse’, zowel openbaar als op besloten feestjes
– het bezoeken van andere producties waar we altijd een scoutend oog open hebben…

Theater is onze grote energiebrenger, onze ‘speeltuin’.

Als vaste prik in steeds meer agenda’s spelen we in november weer mee tijdens (ons eigen) huiskamertheaterfestival Theaterhoppen. Traditioneel in het eerste weekend van november. Meld je aan als Hopper en dan krijg je aan het eind van de zomer automatisch bericht over de voorverkoop. Dan weet je zeker dat je een plek hebt in het programma van jouw keuze. Meer info: www.theaterhoppen.nl.

In het laatste weekend van april en het eerste weekend van mei spelen we onze jaarproductie: ‘Nu even niet / nu even wel’ Een dubbelvoorstelling met 4 vrouwen en 4 mannen waarin de vriendschap wordt beproefd…. Onder regie van Mirjam Gosselink.
Kom je kijken? We spelen op 28, 29, 30 april & 5, 6, 7 mei.
Je kunt je kaarten bestellen via onze homepage.

We zien je graag weer bij een van onze voorstellingen. 

Volg ons ook op Twitter en Facebook (en als je dat nog niet bent…meld je aan als YrroS!-vriend ) om altijd als eerste onze nieuwtjes te horen.

Wil je er de volgende voorstelling ook graag bij zijn en sta je nog niet in onze database? Meld je dan aan.
Ieder jaar sturen we onze bekende YrroS!-vrienden namelijk als eerste info over onze nieuwe productie met een kans op de exclusieve voorverkoop. Zodat je zeker weet dat je een datum van je keuze kunt boeken. Wil jij ook op die mailinglijst staan? Mail ons dan o.v.v. Database jaarproductie en je krijgt de eerste kansen voor het reserveren van kaarten op je voorkeursdag.

THEATERHOPPEN: standaard het 1e weekend in november
Kom genieten met vrienden tijdens het ludieke, culturele huiskamertheaterfestival, met diverse genres die garant staan voor een leuk uitje. Nog nooit ‘gehopt’? Laat je dan overtuigen om te boeken door het lezen van onze recensies en foto’s op www.theaterhoppen.nl.

En als je in aanmerking wilt komen voor de exclusieve voorverkoop van de volgende editie in november, meld je dan hier aan als ‘Hopper’ en je ontvangt in de nazomer automatisch bericht.

%d bloggers liken dit: