2019 – ALGEMEEN

In september 2018 startten we alweer met de repetities voor theaterseizoen 2018/2019. Natuurlijk kun je van ons weer een opvallende jaarproductie verwachten: van 22 t/m 31 maart spelen we ‘Heuvels van Blauw’. Kom je ook (weer)?
kaarten bestellen yrros

 

Ook gaan we onuitputtelijk door met onze energiebrenger, onze ‘speeltuin’, improvisatietheater. Ieder semester, waar we worden gecoached door professionals, sluiten we af, nee ‘vieren we’ met een improvoorstelling onder onze vlag van Generaal Pardon! Ook een avondje lachen en in absolute verwondering naar de nazit? Houdt dan onze agenda en social media goed in de gaten.

Als vaste prik in steeds meer agenda’s spelen we vanzelfsprekend ook weer mee tijdens (ons eigen) huiskamertheaterfestival Theaterhoppen. Traditioneel in het eerste weekend van november. Meld je aan als Hopper en dan krijg je aan het eind van de zomer automatisch bericht over de voorverkoop. Dan weet je zeker dat je een plek hebt in het programma van jouw keuze. Meer info: www.theaterhoppen.nl.

We zien je graag weer bij een van onze voorstellingen. 

 

Volg ons ook op Twitter en Facebook (en als je dat nog niet bent…meld je aan als YrroS!-vriend ) om altijd als eerste onze nieuwtjes te horen.

 

JAARPRODUCTIE: maart 2019
Van 22 t/m 31 maart spelen we onze jaarproductie ‘Heuvels van Blauw’.  Regisseuse Martine is volop in voorbereiding met een 7-tallige spelersgroep, inclusief ‘oude’ YrroS!-bekenden’.
Zin om te komen? Bestel dan nu je kaarten: kaarten bestellen yrros

Wil je er de volgende voorstelling ook graag bij zijn en sta je nog niet in onze database? Meld je dan aan.
Ieder jaar sturen we onze bekende YrroS!-vrienden namelijk als eerste info over onze nieuwe productie met een kans op de exclusieve voorverkoop. Zodat je zeker weet dat je een datum van je keuze kunt boeken. Wil jij ook op die mailinglijst staan? Mail ons dan o.v.v. Database jaarproductie en je krijgt de eerste kansen voor het reserveren van kaarten op je voorkeursdag.

THEATERHOPPEN: 2 & 3 november 2019
Kom genieten met vrienden tijdens het ludieke, culturele huiskamertheaterfestival, met diverse genres die garant staan voor een leuk uitje. Nog nooit ‘gehopt’? Laat je dan overtuigen om te boeken door het lezen van onze recencies en foto’s op www.theaterhoppen.nl.  

En als je in aanmerking wilt komen voor de exclusieve voorverkoop van de volgende editie in november, meld je dan hier aan als ‘Hopper’ en je ontvangt in de nazomer automatisch bericht.

GENERAAL PARDON!: hele jaar door
Sinds begin 2017 zijn we ook steeds zichtbaarder met onze Improvisatietheater Generaal Pardon!
Met eigen voorstellingen voor publiek, battles tegen andere impro-groepen (uit & thuis) en op locatie, misschien wel bij jou, als je een leuke en passende aanvraag hebt voor een (eigen) evenement of happening.
Kijk hier maar eens wat we zoal doen. Met interactief en uitdagend spel willen we ons publiek betrekken bij en enthousiasmeren voor deze inspirerende theatervorm. In onze agenda op de homepage kun je zien wanneer onze volgende voorstelling is.

%d bloggers liken dit: