2018 – ALGEMEEN

2018 is een extra bijzonder theaterjaar voor ons, want naast alle mooie uitdagingen vieren we in november ook ons 1e lustrum als initiatiefnemers van Theaterhoppen!
We hopen je graag weer bij een van onze voorstellingen te zien.

 

Volg ons ook op Twitter en Facebook (en als je dat nog niet bent…meld je aan als YrroS!-vriend ) om altijd als eerste onze nieuwtjes te horen.

JAARPRODUCTIE: maart 2018
In maart spelen we onze jaarproductie ‘Familie’. We genieten weer volop van het repetitie- en maakproces. We hebben een geweldig spelersteam en leren weer veel van onze regisseur Geert. We kunnen niet wachten om het aan jullie te laten zien, want we weten zeker dat jullie ook weer gaan ‘genieten’ van deze productie. 

Wil je er graag bij zijn en sta je nog niet in onze database? Meld je dan aan.
Ieder jaar sturen we onze bekende YrroS!-vrienden namelijk als eerste info over onze nieuwe productie met een kans op de exclusieve voorverkoop. Zodat je zeker weet dat je een datum van je keuze kunt boeken. Wil jij ook op die mailinglijst staan? Mail ons dan o.v.v. Database jaarproductie en je krijgt de eerste kansen voor het reserveren van kaarten op je voorkeursdag.

THEATERHOPPEN: november 2018
Dit wordt een bijzonder editie, want in november 2018 vieren we ons eerste lustrum! Om er iets extra bijzonders van te maken zijn we al sinds januari in volle voorbereiding Theaterhoppen (als bestuur) en hebben we het zaadje geplant voor onze eigen korte YrroS!-productie. 
We spelen sowieso als vaste prik in het eerste weekend van november, maar gezien de successen van eerdere jaren en het feit dat we al snel waren uitverkocht leidt misschien wel tot extra speeldata…Houdt de sites goed in de gaten. (deze en www.theaterhoppen.nl

GENERAAL PARDON!: hele jaar door
Sinds begin 2017 zijn we ook steeds zichtbaarder met onze Improvisatietheater Generaal Pardon!
Met eigen voorstellingen voor publiek, battles tegen andere impro-groepen (uit & thuis) en op locatie, misschien wel bij jou, als je een leuke en passende aanvraag hebt voor een (eigen) evenement of happening.
Kijk hier maar eens wat we zoal doen. Met interactief en uitdagend spel willen we ons publiek betrekken bij en enthousiasmeren voor deze inspirerende theatervorm.

%d bloggers liken dit: